neljapäev, 28. aprill 2011

Nuudli-kalkuni supp

Oli aeg teha jälle üks supp. Otsustasin et kartulist on kopp ees ja teeks hoopis nuudlitest. Pole ammu makarone söönud.
Sai siis selline:

300-400g kalkuniliha
1 liiter vett
2 porgandit
1 sibul
2 hapukurki
1 purk puustatud tomateid
1 dl nuudleid
soola
pipart
muid meelepäraseid maitseaineid

Tükelda kalkuniliha väikesteks tükkideks.
Pane potti liiter vett, kalkuniliha ja pane keema.
Samal ajal koori porgand ja riivi, tükelda sibul. Pane see kõik potti ja keeda kuni kalkun ja porgand on pehmed.
Seejärel pane potti tomatid, tükeldatud hapukurk ja nuudlid ning nüüd keeda kuni nuudlid valmis on.
Maitsesta ja hakka sööma :)
Meil söödi see supp samal õhtul ära. Kuigi tegin järgmiseks päevaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar