Tatra-veisehakkliha hautis
(minu poolsete muudatustega raamatust "Nutika perenaise kokaraamat")3 dl tatart (mina keedan vahemikus 1dl tatart/2dl vett)
3 porgandit
2 sibulat
2 küüslauguküünt
400-500 gr veisehakkliha (ei pea olema veisehakkliha)
1 purk purustatud tomateid
soola
pipart
basiilikut
hakitud tilli
Keeda tatar valmis. Võta kohe suurem pott sest lõpptulemus on kõik seal segamini.
Riivi porgand, tükelda sibul ja küüslauk. Hauta pannil pehmeks. Pane kõrvale.
Siis pruunista pannil hakkliha, lisa juude porgandisegu, maisteained, purustatud tomatid ja kuumuta veel mõni minut.
Kalla hakklihasegu potti, kus on tatar ja sega korralikult läbi. Hauta ca 10 minutit veel.
judi online sabung ayam S128 / Sv388 / Kung Fu Chicken
VastaKustuta